WELCOME TO MY PAGES

Sume yg aku tulis..
yg aku ungkap..
yg aku citer..
xde kna mgenan nan sespe pon..
it's all about me

Friday, 2 September 2011

bru blek brya dr grik

aku terjmpe dy dkt rumh bf aku..
ya allah....
huh...... aku ase sesak sgt nfas ney...
lps dy tgk aku trus dy n kwn2 dy kuar dr umh tu...
tp time aku aku nk kuar dr dpur aku bertentg ngn dye...
dy pndg aku..dan aku pon..
yallah CInta PERTAMA AKU...
tp.... aku lpe.... bhwa aku kpnyaan org len...
4thun y lps dy adlh kpnyaan aku...tp skg..
dy kpnyaan sorg gds... y sdpn ngn dy..
makian n hinaan dy pd aku msh sgar d ingatn aku...
ya allah berikn la kekuatan pd aku...


Monday, 15 August 2011

hidup terasa indah

hppy jer ble brsme c dia...
syg u sgt2 taqu..
if bie xde...xtau laa cna hun... :(
mcm2 dah kte lalui kn?
tp tiz yeaar msty best kn?kte brye skli pd rye ptme!! uisshh! exctd pulakk :)
cm org dah bkhwen hahahah ! love u bucuk!

Monday, 4 July 2011

handfone hilang pulakkk!!!

hri ni...
hri plg malang tok aku...
fon aku hilg plk...
aduh 1 by 1 hlg...
aku syak adik brdik aku...
tp xbek plk kn....aku ase cm nk maty je...
sume brg kprluan aku hlg!!
knpe allah mguji aku cmni....
ape slh slh aku...
:((
aku dah xthn nk dduk sni...
lbh rela dduk umh sewa aku...slmt jer...

Wednesday, 29 June 2011

kerena kau...

aku selalu sbr ngn kau...
kau xde mse ngn aku...
aku fhmi kau..
kau pntingkn keluarga kau...aku fhm
tpi..
pnh...x kau fhm psl isi hati aku ne??
y aku sdey...y aku perlukn phatian kau
kau sllu abaikn aku...
aku sbr jgk.
sbb tue hubg kta bthn smpai skg
kekdg ble aku luahkn kau fhm..
tp ble suh kau wt....
kau wt xtau je....aku sdey sgt....tp aku xtnjuk....
aku thu kau kna kerja..ini itu... tp npe ble aku kje aku ad mse tok kau??
aku pnt!!! aku rse aku xnk hbgn ni kekdg!!
TAPI AKU MASIH CINTAKAN KAU...
SBB KAU Y TERBAIK PNH AKU JMPE...


ALEESYA

liku kehidupan.....

aku sedih hdup cmni..
aku xtau smpai ble cmni..
ku sunyi sgt...hnya allah je y tau..
aku wt sume ni demi mse dpn aku,mak aku..&dy.....
aku tglkn KAWAN2 Y BEST dmi pljrn..
aku xnyesal.cma sunyii.....
coz aku berjaya dpt 1 GELARAN "BEST STUDENT" IN MY GROUP.
SLME AKU HDUP n blja 18 thun xpnh aku dpt ppe.. tu lah sjrh...
tp ble aku fkr blek..time skol..aku nkl+Jhat+degil+kaki gdh+ponteng+mmg nkal glor..
tp aku enjoy... ngn kwn2... hdup cm org xksh mse dpn..
ble aku kna buang skola... (SBB XDE MC N BYK XDTG SKOL=TDOR AT UMA)
bru aku sedar...pyh lau xde pljran...bnde tue pnting tok kte...
dr sna aku berubh....aku bertekad,nk jd org y terpelajar&berjya...
aku xnk family aku d pndg rendah...
aku cma dpt bersedia mduduki SPM dlm mse 5bulan..
korg bygkn subjek y aku xblja time fom4 n fom5 awl thun..
aku terpkse kejar..
aku cbe... aku bljar bgai gler...
aku cbe fokus ble class stat, lps 2.. ble EXAM PERCUBAAN SPM
alhmdulilh aku dpt 3A 5kredit..1 llus
tp ble aku amk result SPM..
aku sdeh!!
sbb aku cma DPT 8KRDIT xde A..

ya Allah...mse tu tuhan je y tau
2 mggu aku mnangs..
tp aku ngt pesan cikgu aku..
xpe aishah..
ney bkn slh awk..awk dah cbe y tbek...bkn sng nk kjr subjek ni..mgkin keturunan awk mjdikn nilai markh awk rendh.. aku terdiam......
so aku trma...aku xksh..
n smpai lah aku jejak kaki ke U..
aku truskn prgai aku y suka belajar (^^,)
tp dr segi pakaian aku...cara aku berckap& jalan...
rmai org xberkenan  ngn aku....
coz aku ney agk "kecoh" n Liar (kononye)
so ble aku naik sem2...
aku cb ubhkn dri aku...dr y agk ranggi ke gadis y berpenampilan tudung + sopan...
ya allah mse tu dugaan yg aku tmpuhi hnya allah je y tau..
kawan2...n bf aku pon terkjot...
tp hnya ABG JAMIL yang kta' bgus aishah..'
kau lawa kai tdg,dah cntik skg ni.. a.JAMLI ni abg aku..
dlu dy ckop benci ngn aku..yelah abg mne ska ngn adik kaki nakal kn..
time 2 aku rse cm dunia bergegar coz abg aku y puji...
dy xpnh puji aku selma 19thun aku hdup..
aku cbe berubh2 dr cra pckpn aku..
aku berjaya..
rmai kawn2 n family aku y teruja dgn prubhan aku.
Coz aku bkn gdis y sng nk brubh..(hati kering la)
mgkin ini di ktakn HIDAYAH...
alhmdulilh..aku berjaya...
ini sbgai tauladan tok sume ok =)
hope korg pon akn jd lbh baik ! amin!

NILAH GAMBAR AKU TIME NAKAL DLU & GMBR BRU AKU
                                                           
                                                     
time nakal2 dlu <3                             sekarang...mule2 aku pakai tudung  (**,)

Thursday, 23 June 2011

makan at sinkinchan ikan bakar wth lovely family


today..
aku hpy sgt...coz dpt bkumpl 1 fmly...but expt my bro...coz he in singpore..
da lme xkua mkn...papa n mama sllu sbuk ngn busnez mrka..
skg ney bru ad mse..
papa blikn aku beg...
aku hpy sgt.....coz lme kmi skluarga xjln2 cmni... hpy sgt2....
LOVE U ALL!

Wednesday, 22 June 2011

LAPTOP KENA CURI

BBI N SIAL LAH ORG CURI LAPTOP AKU!!!!!
AKU SDEY AGT!!HSIL TTK PELOH AKU BLI LPTOP TUH!!!!!!!!!!!!
SDEY SGT2!! AKU NK LAPTOP AKU.... GMBR DLM TUE...KNANG DLM TUE... ADUHHHH!! SEBAK BTL...

bercuti at singpore..


time ne aku g jejln at singpore..
mmg best sgt..
almaklumlah... buw dpt pluang pg... hahhaa(batak)
bgunan at sna mmg unik sgt.. reka bntuk bngunan ngra sna..
lbh kpd english style..(kotak2 je byk)
shoping at sna y best cri kasut or selipar brsize besar (**,)
tp harga boleh thn ooo >,<

Tuesday, 21 June 2011

My Self

name aku nur aishah md nor alam..
aku ney ske sgt nme ALEESYA
so sbb tue aku bbh nme tue at blog ney..
aku ney student at UNISEL(proud deyh! )

aku bru je mula kai tdg b4 tiz i'm free hair..
so bri lah sokong anda ! >.< heheheheh
 ney pic aku mule2 kai tdg :)
hahha comel x??
tp y xcomel tindik hdg aku kn??


  ney my lovely person..
  nme dye shaaidun or sha (^.^)
  falling in love with him on 2008/MEI/04 HB
  byk sgt dugaan y aku tempuhi tok dye.. sme jgk dye..
 smpai 1 thp ktrg nk ptus coz of fmly..
 but at last fmly ktrg RESTUI HUBUNGN ktrg ..
now hpy sgt dy sisi  dy..
I LOVE U WHOLE OF MY LIFE....





this is my mom n dad
love them sgt2..

wlaupon aku xdi bri phtian cm adik2 aku y len..
coz aku ney xpndai nk mnjuk..
aku ttp sygkn dywg..
aku ney dlu nkal sgt...dgil..lincah..kasar 
pnh smpai 1 thp dad aku xmgaku aku ney ank dy..
aku sdey sgt..
hmpr sebuln dy xckp ngn aku..
akhrnya aku y ENDkn peprgn ney..
aku try tgur dy..
at last dy tgur aku cm biase... miss u dad..





This is my Crony frens..(rapat)
nme dy olie...
dy ssh sng ngn aku..
dy baik,lmh lmbut,xcm aku  ksr beb! (**,)
ktrg ney bole d ktakn cm addik brdik laa..
smpai tdor skli... blja skli.. mkn skli..mndy pon 1 bik air! ! hahahha
amazing an..
b4 this ktrg xrpt sgt dr high skol..
then bile cuti spm..
aku mla rpt ngn dy..
ktrg apply stdy sme2 at UNISEL
so da sethun la 20 JUNE 2011
smpai laa skg ney..hope our frenshp akn bkkln hgga ko bkhwn aku tua...
hahahah love u dear! 





This is my sistor.
shida... her nme..
noty sgt dy ney..
tp bek hati sgt..
love dy sgt2..
dy lah ank mithali at umh aku...
n also ank EMAS oke..
heheh but she is realy great sitor